Kopatuch писал(а):Як ви бережете своє житло від несподіванок? Хочу застрахувати квартиру, і думаю чи потрібно мені це взагалі? Що ви думаєте?
Чесно кажучи, я вважаю, що страхування житла — це дуже розумне рішення. На жаль, від непередбачених ситуацій ніхто не застрахований, і це не просто банальна фраза. Пожежа, затоплення, ураган чи навіть крадіжка — все це може статися будь-якої миті, і тоді ремонт або відновлення житла обійдеться в кругленьку суму. Я думаю, що краще один раз заплатити відносно невелику суму за страховку, ніж потім роками відкладати на відновлення житла.
Для мене це, перш за все, спокій. Знаючи, що у разі чого я не залишуся сам на сам з проблемою і фінансовими втратами, почуваєшся набагато впевненіше. Особливо, якщо це твоє єдине житло. Я, наприклад, оформляю страховку, яка покриває не лише пожежу, а й шкоду від затоплення. Це, мабуть, найпоширеніша "несподіванка", яка може трапитися в багатоквартирному будинку. До речі, якщо хочеш більше дізнатися про різні види страхування, можеш зайти в блог
Страхування ON, там є багато цікавих статей.