Слабоалкогольні напої які краще?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Слабоалкогольні напої які краще?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 01:13

Що із слабоалкогольних напоїв краще вибрати? Зараз у магазинах та онлайн такий великий вибір – від класичних сидрів до коктейлів у банках, що навіть не знаю, що купувати краще. Хочеться щось легке, щоб було смачно, але не занадто міцно, щоб можна було випити ввечері з друзями або на пікніку.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Слабоалкогольні напої які краще?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 01:13

На вечірки з друзями часто купуємо готові коктейлі – наприклад, мохіто або ром-колу в банках, бо не треба змішувати нічого самостійно. Іноді беру пиво, але більше подобається крафтове з цікавими смаками – з цитрусом або ягодами. Головне, щоб не було занадто солодко і не давало важкості наступного дня. Люблю, коли напій має приємний аромат і легку газованість, тоді він справді освіжає.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 01:15

Все так, коктейлі в банках – це зручно, бо не треба морочитися з приготуванням. А які бренди ви зазвичай купуєте? Бо бачила в магазинах різні, але не знаю, які реально смачні, щоб не виявилося надто приторним чи з дивним післясмаком.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 01:34

Ось як почалося літо придбала слабоалкогольні напої Revo https://maudau.com.ua/category/bezalkoholni-ta-slaboalkoholni-napoi/product_brand=revo є такі у наявності в інтернет-магазині maudau. Спочатку сподобалась ціна і хотілося спробувати щось новеньке. І що може сказати - він має цікавий смак, трошки нагадує енергетик, але без перебору. Дуже зручно брати на вечірки, бо подобається багатьом і не треба думати, який коктейль змішати – відкрив банку, і готово.
Ще плюс, що його не треба охолоджувати дуже довго – навіть трохи прохолодний він смачний. Літом тільки такий напій і пила, думаю, що тепер це буде мій найулюбленіший із тих що спробувала раніше. А ще мені подобається, що ціна в цьому магазині адекватна, доставка швидка, можна замовити відразу кілька різних напоїв і порівняти, що більше заходить.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Вопросы и ответы