У кого були проблеми з розмірами жіночих пальт?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

У кого були проблеми з розмірами жіночих пальт?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 02:52

Дуже потребую допомоги з вибором розміру жіночого пальта, бо нещодавно замовила онлайн і воно виявилося значно меншим, ніж я очікувала. Я ніколи раніше не стикалася з онлайн-замовленням верхнього одягу і зовсім не впевнена, як правильно вимірювати основні параметри, щоб не помилитися. Я пробувала вимірювати від плеча до плеча, довжину спини й обхват грудей, але все одно боюся, що це не дає реального уявлення про посадку на фігурі. Може хтось з досвідчених поділитися порадами щодо того, які саме параметри потрібно вимірювати і як правильно порівнювати їх із тими, що вказані в таблицях розмірів на сайтах? Буду дуже вдячна за детальні кроки, щоб уникнути повторної невдалої покупки!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: У кого були проблеми з розмірами жіночих пальт?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 02:53

Розумію твоє занепокоєння, адже правильно підібрати розмір верхнього одягу — це справжнє мистецтво. Насправді важливо не тільки знати загальні параметри тіла, але й розуміти, як вони впливають на посадку конкретної моделі. Варто звернути увагу на кілька аспектів: по-перше, обхват грудей і талії — це не лише цифри, а орієнтир для розуміння, скільки вільного простору має бути для комфортного руху рук і плечей. По-друге, довжина рукава дуже важлива, особливо коли мова йде про пальто з підкладкою, адже вона може змінюватися в залежності від стилю. І, по-третє, не забувай про ширину плечей — інколи два людей з однаковим обхватом грудей можуть мати різну ширину плечей, і це впливає на загальне відчуття при носінні. Тому перш ніж обирати, варто детально виміряти саме ті ділянки, що найчастіше впливають на посадку.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 02:53

Але мене трохи бентежить питання, як саме правильно знімати ці мірки, щоб вони були максимально точні. Я пробувала вимірювати обхват грудей, талії й стегон, але не зовсім впевнена, що роблю це правильно, особливо коли мірки йдуть поруч із тілом і важко тримати сантиметрову стрічку рівно. І ще питання щодо плечей — як зрозуміти, де саме починається і закінчується плечовий шов, якщо я міряю свою фігуру без футболки чи сорочки? Крім того, я читала, що деякі люди радять додавати певну «запасну» величину до вимірів, щоб пальто не сиділо надто тісно, але не зовсім розумію, скільки саме слід додавати, щоб залишатися в комфортній посадці, особливо коли пальто передбачається для носіння поверх светра чи светрику. Буду дуже вдячна за конкретні поради щодо цих технічних моментів!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 02:55

zina900204 писал(а):Але мене трохи бентежить питання, як саме правильно знімати ці мірки, щоб вони були максимально точні. Я пробувала вимірювати обхват грудей, талії й стегон, але не зовсім впевнена, що роблю це правильно, особливо коли мірки йдуть поруч із тілом і важко тримати сантиметрову стрічку рівно. І ще питання щодо плечей — як зрозуміти, де саме починається і закінчується плечовий шов, якщо я міряю свою фігуру без футболки чи сорочки? Крім того, я читала, що деякі люди радять додавати певну «запасну» величину до вимірів, щоб пальто не сиділо надто тісно, але не зовсім розумію, скільки саме слід додавати, щоб залишатися в комфортній посадці, особливо коли пальто передбачається для носіння поверх светра чи светрику. Буду дуже вдячна за конкретні поради щодо цих технічних моментів!

Щоб мірки були точними, стань рівно і одягни тонку футболку. Не затягуй сантиметр занадто туго. Обхват грудей міряється по найвищих точках, стрічка йде строго горизонтально, і для верхнього одягу одразу додавай 2–3 см на свободу руху. Ширину плечей зручніше міряти з допомогою іншої людини: від кісточки плечового суглоба до такої ж точки з іншого боку спини. Довжину рукава міряй від плеча до зап’ястка при злегка зігнутій руці, щоб під час руху він не був коротким.

Якщо плануєш носити теплий светр, орієнтуйся саме на збільшені мірки, тоді жіноче пальто не буде тиснути в грудях і під пахвами та дозволить вільно рухати руками. Під час примірки перевір, щоб плечовий шов був на своєму місці, не сповзав назад і не врізався, а між тілом і тканиною залишався невеликий запас простору. Для практичної покупки варто звернути увагу на магазин Конфіскат і його товар, де можна знайти різні фасони та розміри, приміряти кілька варіантів і одразу обрати модель, що відповідає твоїм реальним міркам без ризику помилки.
Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы