Яка зубна нитка у Дніпрі не рветься між зубами?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Яка зубна нитка у Дніпрі не рветься між зубами?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 19:03

Порадьте, будь ласка, зубну нитку, яка не рветься між зубами. У мене досить щільні проміжки, і звичайна нитка часто розшаровується або обривається. Хотілося б знайти більш міцний варіант для щоденного використання.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Яка зубна нитка у Дніпрі не рветься між зубами?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 19:04

О, знайома історія! У мене теж так було. Спробуй вощену або спеціальну стрічкову нитку — вона міцніша і краще ковзає. Звичайна тонка часто рветься, а ці варіанти тримаються значно довше.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 19:04

Дякую за підказку. А підкажіть, будь ласка, чи є різниця між вощеною ниткою і тими, що з ароматом м’яти? Мене більше цікавить саме міцність, а не смак. І чи варто брати нитку у пластиковому контейнері або краще у вигляді тримачів?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 19:06

Якщо головне — міцність, тоді дивись на матеріал і тип покриття, а не на аромат. М’ятний смак більше для відчуття свіжості, на міцність це майже не впливає. Найкраще себе показують вощені або спеціальні розширювані нитки, які підлаштовуються під проміжки і не розшаровуються. Зараз серед зубних ниток у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/zubni-nytky є різні варіанти: класичні в контейнері, стрічкові ширші формати, а також флоси у вигляді окремих тримачів. Якщо зуби розташовані щільно, я б радив саме вощену нитку в стандартному футлярі — вона краще ковзає і менше рветься. Тримачі зручні в дорозі, але за міцністю зазвичай поступаються хорошій якісній нитці в котушці.

Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы