Хочу купити речі дітям у школу, а грошей не вистачає

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Хочу купити речі дітям у школу, а грошей не вистачає

Сообщение zina900204 » 28 май 2025, 16:51

Ой, дівчата і хлопці, просто плакати хочеться. Скоро школа, а в мене двоє дітей і купа всього треба купити: рюкзаки, одяг, зошити, взуття… Зібрала трохи грошей, але як почала рахувати — цього точно не вистачить. Зарплата буде ще не скоро, а дітям же не скажеш “чекайте”! Подумую щось десь позичити, але якось стрьомно брати кредити в цих МФО — боюсь, щоб потім не платити втричі більше. Може, хтось із вас вже таке проходив? Як ви вирішуєте подібні фінансові аврали?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Хочу купити речі дітям у школу, а грошей не вистачає

Сообщение Kopatuch » 28 май 2025, 16:53

Я от нещодавно сам так крутився — син підріс, треба було нові кросівки та куртку, а з грошима прямо туго. Думав, тягнути до наступної зарплати, а потім глянув — і все по знижках якраз. Не витримав, вирішив шукати, де можна швидко взяти трохи грошей. Теж боявся, що натраплю на якусь мутну контору, але потім прочитав кілька відгуків і все-таки ризикнув. Слухай, головне — не панікувати. Зараз є нормальні сервіси, просто треба уважно читати умови. А в ситуації, коли треба терміново — це реальний вихід, чесно.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 28 май 2025, 16:53

Дякую, підтримка реально важлива! Бо я вже грішним ділом думала відкласти частину покупок, а потім уявила ці черги перед школою, метушню, нерви… І все одно ж доведеться все купувати. Мені подруга казала, що зараз деякі сервіси дають під дуже маленький відсоток, особливо якщо вперше береш. Але ж не знаєш, де ті нормальні. Я хочу взяти тільки на 2 тижні, сума невелика, головне — щоб не попадатися в якусь кабалу. Як ти вибирав, до кого звертатися?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 28 май 2025, 16:54

Я тебе розумію дуже добре. У мене ті самі думки були — нервував, що потім будуть штрафи, дзвінки чи ще якісь підводні камені. Але натрапив на нове МФО під назвою "Лимон" https://limon-credit.com.ua/uk/promoactionnews/vesnyani-kanikylu-action-2025 — і скажу чесно, дуже приємно здивувався. По-перше, вони нові на ринку, тому зараз максимально лояльні умови пропонують. Я брав у них кредит на перший раз — всього під 0,01%, і реально повернув стільки, скільки позичив. Ніяких прихованих комісій, все прозоро й зрозуміло. Подача заявки займає кілька хвилин, гроші приходять швидко. Ще один великий плюс — не дзвонять і не нав'язують нічого зайвого. Якщо шукаєш нормальне МФО без ризику — "Лимон" якраз той варіант. Мені особисто дуже допомогли, тому можу порадити з власного досвіду.

Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы