Вологий корм для котів Sheba

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Вологий корм для котів Sheba

Сообщение zina900204 » Вчера, 22:15

Привіт усім! Моя киця, Мурка, дуже вибаглива в їжі. Ми перепробували багато різних марок, але зупинилися на Sheba. Це вологий корм преміум-класу, який складається з маленьких шматочків м’яса в соусі. Він не містить штучних барвників та консервантів, що для мене дуже важливо. Мурка їсть його з великим задоволенням, і я помітила, що її шерсть стала більш блискучою, а енергії додалося. Однак я чула, що деякі коти можуть мати індивідуальну непереносимість до певних інгредієнтів. Може, хтось з вас уже використовував цей корм і може поділитися своїм досвідом? Чи є у когось коти, які не сприйняли Sheba? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Вологий корм для котів Sheba

Сообщение Kopatuch » Вчера, 22:16

Ми з дружиною також годуємо нашу кішку кормом Sheba. Вона просто обожнює його! Шматочки м’яса в соусі виглядають дуже апетитно, і кішка їсть їх із задоволенням. Ми помітили, що її шерсть стала більш м’якою, а апетит покращився. Щодо індивідуальної непереносимості, ми не стикалися з такими проблемами. Але я чув, що деякі коти можуть мати алергію на певні інгредієнти, тому завжди варто уважно спостерігати за реакцією тварини. Якщо у вашої Мурки все добре, то, думаю, можна продовжувати годувати її цим кормом.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 22:17

Дякую за вашу відповідь. Рада чути, що ваша кішка також задоволена кормом Sheba. Ми з чоловіком теж помітили покращення після переходу на цей корм. Вона стала більш активною та грайливою. Щодо алергії, ми уважно спостерігаємо за її станом і поки що не помітили нічого підозрілого. Але все ж таки хочеться бути впевненими, що обрали найкращий варіант для нашої улюблениці. Можливо, ви знаєте, чи є інші варіанти кормів від Sheba, які також можуть бути корисними для котів з чутливим шлунком?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 22:18

я розумію твої побоювання. Ми теж спочатку переживали за можливі алергії чи інші реакції. Але, на щастя, все обійшлося добре. Щодо інших варіантів кормів від Sheba https://maudau.com.ua/category/volohyi-korm-dlia-kotiv/product_brand=sheba , то є лінійка "Sheba Fresh & Fine", яка включає різні смаки та варіанти для котів з чутливим шлунком. Наприклад, є рибний мікс, який містить тунця та лосося. Цей корм виготовлений у вигляді невеликих шматочків у вишуканому соусі, що добре пережовується та засвоюється. Він також містить йод, мідь, залізо, марганець і цинк, які зміцнюють організм тварини. Ми з дружиною використовуємо цей варіант і дуже задоволені результатом. Кішка стала більш активною, а її шерсть виглядає здоровою та блискучою. Рекомендую спробувати цей корм для вашої кішки. Він може бути хорошим варіантом для котів з чутливим шлунком.

Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы