Який сухий корм обрати?

Это место, где вы можете поболтать на всякие околосвадебные темы

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Який сухий корм обрати?

Сообщение Kopatuch » Вчера, 20:14

Мій кіт дуже активний, але останнім часом я почав хвилюватися, чи вистачає йому поживних речовин у їжі. Багато знайомих радять давати саме сухий корм, мовляв, він і для зубів корисний, і легший у зберіганні. Але коли почав дивитися варіанти в магазинах, заплутався - марок сотні, склад відрізняється, ціни теж. Як зрозуміти, який сухий корм буде справді якісним, а не просто рекламним трюком?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Який сухий корм обрати?

Сообщение zina900204 » Вчера, 20:14

Я розумію твою проблему, сам колись стикався з подібним. Найперше завжди читай склад - хороший корм повинен містити не менше 30 відсотків білка, причому саме тваринного походження, а не кукурудзи чи пшениці. Також у складі має бути таурин, він дуже важливий для котячого серця. Якщо в складі на першому місці зазначено м’ясо або риба - це добрий знак.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 20:14

Так, склад справді відіграє роль. Я ще звернув увагу, що деякі виробники додають у корм різні вітамінні комплекси та омега-кислоти. Це виглядає привабливо, бо хочеться, щоб шерсть була блискучою, а саме тварина почувалася енергійною.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 20:15

Тоді тобі варто подивитися пропозиції на Маудау. Там є широкий вибір сухих кормів для котів https://maudau.com.ua/category/sukhyi-korm-dlia-kotiv різного віку та з урахуванням особливих потреб - для стерилізованих тварин, для чутливого травлення, для підтримки здоров’я шерсті та зубів. Дуже зручно, що можна відсортувати за брендом, ціною чи конкретними властивостями, і це значно економить час. Окрім того, кожен корм має докладний опис, що дозволяє зрозуміти його користь ще до покупки. Я замовляю там постійно, бо ціни приємні, доставка швидка, а якість завжди відповідає заявленому. Якщо шукаєш дійсно хороший корм, який допоможе твоєму коту залишатися здоровим і задоволеним, Маудау - це найкраще місце для вибору.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Общие свадебные вопросы