Що можна швиденько приготувати?

Это место, где вы можете поболтать на всякие околосвадебные темы

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Що можна швиденько приготувати?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 16:56

Останнім часом зовсім не маю часу на нормальне готування. Приходжу з роботи пізно, і вже ні сил, ні бажання стояти біля плити. А сім’я, звісно, хоче чогось домашнього й теплого. Макарони вже приїлися, а напівфабрикати не хочу — якось не довіряю. Підкажіть, будь ласка, що можна приготувати швидко, щоб було смачно, корисно і не забирало багато часу? Може, у когось є свої перевірені рецепти?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Що можна швиденько приготувати?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 16:57

О, знайома ситуація! У мене теж постійна біганина — робота, тренування, а їсти хочеться нормально. Я часто роблю собі вівсянку, але не звичайну — а з родзинками, бананом або ложкою меду. П’ять хвилин і готово, ще й смачно! Можна навіть залити окропом у термосі — і вже гарячий сніданок чи вечеря. Або, якщо хочеш щось ситніше, роби омлет із помідорами й сиром — швидко, просто і без мороки.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 16:57

Дякую! Про вівсянку навіть не подумала, бо якось звикла, що це тільки на сніданок. А ти які пластівці береш — ті, що треба варити, чи моментальні? Бо бачила різні варіанти в магазині, але не знаю, які справді смачні й корисні. Не хочеться, щоб у них було забагато добавок чи штучних ароматизаторів.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 16:59

Я беру звичайні, але якісні пластівці, не моментальні. Обирайте лише якісні вівсяні пластівці , щоб отримати максимум користі без зайвих домішок. Вони не розварюються в кашу, мають приємний горіховий присмак і добре насичують. Готуються хвилин за п’ять, максимум сім, тож ідеально, коли часу обмаль. До них можна додати фрукти, ягоди чи навіть ложку натурального йогурту — виходить дуже смачно. А головне — легко й поживно, без жодних складних інгредієнтів!

Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Общие свадебные вопросы