Чарівний вечір молочний - надто солодкий чи норм?

Это место, где вы можете поболтать на всякие околосвадебные темы

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Чарівний вечір молочний - надто солодкий чи норм?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 13:31

Хтось брав молочний "Чарівний вечір", як він на смак? Бачу ціну і розумію, що там не може бути елітного какао, але іноді хочеться просто солодкого до чаю без переплат. Боюсь тільки одного - щоб він не був приторним, як дешеві кондитерські плитки, від яких потім зуби зводить. Чи є там хоч якийсь баланс, чи це просто цукор, зафарбований у коричневий колір?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Чарівний вечір молочний - надто солодкий чи норм?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 13:31

Як на бюджетний варіант, то він цілком адекватний. Я б не сказала, що він аж надто приторний, хоча цукор там звісно на першому місці. Це типовий десертний шоколад: м'який, солодкий, але без хімозного присмаку. Я частіше беру той, що з арахісом, бо горіхи класно розбавляють солодкість і додають текстури. Чистий молочний простіший, але з несолодким чаєм заходить нормально.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 13:31

З горіхами це хороша ідея, вони зазвичай рятують ситуацію. А як у нього з консистенцією? Просто я терпіти не можу, коли шоколад нагадує пластилін або маргарин, який не тане в роті, а просто розмазується. Якщо там суцільні рослинні жири, то смак буде "мильним". Хочеться розуміти, чи ламається він нормально, чи гнеться в руках. Мені треба взяти кілька плиток на роботу до кави, щоб хлопці не плювалися, бо економити теж треба з розумом.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 13:32

Текстура в нього нормальна, він не "пластиліновий", хоча й м'якший за дорогі аналоги через рецептуру. Я часто замовляю його на Maudau https://maudau.com.ua/category/shokolad/product_brand=charivnyi-vechir коли треба докинути щось до кошика, і поки ніхто не скаржився.
Він тане досить швидко, немає відчуття плівки на язиці, якого ти боїшся. Щодо "мильного" присмаку, то його немає, відчувається сухе молоко і какао, просто в простішому виконанні.
Якщо брати на колектив до кави, то це робочий варіант: він солодкий, дає енергію і не викликає відрази. Але я все ж наполягаю на версії з добавками - родзинки або горіхи роблять плитку цікавішою і ситнішою. Чистий молочний може здатися трохи нудним, якщо їсти його соло, а з наповнювачем він сприймається як повноцінний десерт, де цукор не так кидається в очі.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Общие свадебные вопросы