Яку шапку вибрати для холоду та стилю?

Это место, где вы можете поболтать на всякие околосвадебные темы

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Яку шапку вибрати для холоду та стилю?

Сообщение Kopatuch » Вчера, 21:21

Зима близько, а я досі не вирішив питання з головним убором. Ходити в капюшоні вже не варіант, бо вітер задуває, а моя стара шапка виглядає так, ніби її міль побила. Хочеться щось нормальне взяти, щоб і тепло було, і вигляд мав адекватний. Дивлюся на людей навколо - хто в чому: одні в біні, інші в якихось величезних хутряних штуках. Що зараз взагалі актуально для міста, щоб не виглядати як школяр або дід? Порадьте, на які фасони звернути увагу.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Яку шапку вибрати для холоду та стилю?

Сообщение zina900204 » Вчера, 21:22

Зараз у моді повна свобода, але база залишається незмінною - це класичні біні. Якщо хочеш щось трендовіше, то зверни увагу на докери, хоча для сильних морозів це сумнівний варіант, бо вуха відкриті. Для реального холоду зараз масово повертаються шапки-вушанки, але в більш сучасному, технічному виконанні. Головне не бери чисту синтетику, бо голова спітніє через п'ять хвилин, а тепла нуль. Шукай суміш вовни з акрилом або фліс, це оптимально по ціні та якості.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 21:22

Вушанка звучить тепло, але чи не буду я в ній як полярник посеред Києва? Мені треба щось універсальне, щоб і під пуховик, і під пальто пасувало. Ще бачив багато хто носить балаклави, але це якось занадто агресивно виглядає, як на мене. Хоча шию закриває, це безумовний плюс. Мене більше цікавить практичність: щоб можна було зняти в метро і запхати в кишеню, а не носити в руках як шолом. Як ці об'ємні шапки в плані зручності? Бо якщо вона займає пів рюкзака, то ну його.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 21:23

Якщо шукаєш баланс між теплом і компактністю, то раджу глянути на сучасні аксесуари від TUR https://turwear.com/product-category/accessories/balaklavi-ta-shapki-z-vushkami/ де є класні гібридні варіанти.
Сучасна вушанка це вже давно не та громіздка хутряна шапка, як у діда на старих фото. Зараз роблять круті в'язані або флісові моделі, які чудово гріють, але при цьому м'які й легко складаються в кишеню куртки. Щодо балаклав, то тут головна фішка в універсальності: бери модель-трансформер. Її можна носити як повноцінний захист обличчя у вітряну погоду, а в приміщенні або транспорті просто підкочувати нагору, перетворюючи на звичайну шапку з широким відворотом. Це знімає питання агресивного вигляду і дає максимальний функціонал, коли тобі це потрібно. Щодо стилю, то зараз об'єм на голові це навіть плюс, він врівноважує силует, особливо якщо ти в дутому пуховику.
Тому не бійся фактурних тканин чи вух, які можна зав'язати зверху або лишити висіти. Головне, щоб матеріал був приємний до тіла і не "кусучий", тоді й носити будеш із задоволенням.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Общие свадебные вопросы