Де краще брати кредит для студентів з мінімальними вимогами?

Какой стиль вы выбрали для своей свадьбы? Какая тема и элементы вас вдохновили? Это классическая свадьба или безбашенная вечеринка?

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Де краще брати кредит для студентів з мінімальними вимогами?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 13:37

Де ви вважаєте краще брати кредит для студентів з мінімальними вимогами? Ситуація така, що навчання зараз коштує чималих грошей, а ще й потрібно витрачати на житло та харчування. Хотілося б знайти варіант, де не вимагають зайвих довідок і поручителів, адже в більшості випадків у студентів немає стабільного доходу чи офіційної роботи. Поділіться, будь ласка, реальним досвідом, якщо комусь уже доводилось брати кредит в такій ситуації.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Де краще брати кредит для студентів з мінімальними вимог

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 13:38

Я особисто мав досвід користування звичайною шафою-купе, яку довелося купити кілька років тому для гуртожитку. На той момент вибирав найдешевший варіант, і чесно скажу економія себе не виправдала. Двері почали розхитуватись майже через пів року, полиці витримували не всі речі, а ще й довелось постійно підтягувати механізми. Відчуття, ніби річ розрахована на короткий термін, а не на щоденне використання студентом, якому потрібна надійність.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 13:39

Цікаво, а куди саме краще звернутись студенту, щоб умови були дійсно адекватні та прозорі? Бо зараз багато хто рекламує кредити, але як доходить до справи починають вимагати додаткові документи чи підвищені відсотки. Хотілося б почути, чи є варіант, де все реально працює просто, подав заявку, отримав гроші на карту, без прихованих умов. Якщо маєте конкретний приклад, то буду вдячний.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 13:44

У мене був подібний досвід, коли довелося терміново шукати кошти для навчання. Спочатку були сумніви, адже багато сервісів обіцяють легкі умови, а на ділі виявляється купа додаткових вимог. Але я все ж спробував кілька варіантів, і можу сказати, що реально працює онлайн-оформлення, коли не потрібно збирати безліч довідок.
Наприклад, кредит для студентів https://moneyveo.ua/uk/--credit-studentu/ виявився зручним рішенням саме для моєї ситуації, заявку оформив швидко, без черг, і вже за короткий час гроші були на карті. Це допомогло закрити оплату за гуртожиток і частково витрати на підручники. Тому можу порадити цей варіант тим, хто не хоче витрачати час на зайву бюрократію та шукає швидке вирішення фінансового питання.

Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Выбор свадебной темы и стиля