Хтось уже пробував медичне страхування від Lilo? Цікавить, я

Какой стиль вы выбрали для своей свадьбы? Какая тема и элементы вас вдохновили? Это классическая свадьба или безбашенная вечеринка?

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Хтось уже пробував медичне страхування від Lilo? Цікавить, я

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 15:01

Всі давно обговорюють новинки в галузі медичного забезпечення, але чи хтось уже пробував добровільне медичне страхування як-то через додаток із цифровим сервісом? Які на практиці плюси, чи дійсно зручно оформити підписку швидко, чи чекап та консультації реально функціонують без зайвих дзвінків, чи обслуговування відбувається справді як має бути?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Хтось уже пробував медичне страхування від Lilo? Цікавит

Сообщение zina900204 » Сегодня, 15:01

Мій досвід із таким цифровим медичним сервісом досить позитивний, можу записатися на прийом, обстеження, переглянути історію і спланувати візити через застосунок, без зайвих дзвінків. Зручно, коли все зібрано в одному місці, без зайвого офлайн-шуму.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 15:02

Ваші слова звучать переконливо, але я хотів би уточнити, куди краще звертатися, якщо, скажімо, потрібно швидко записатися на чекап або здати аналізи, чи реально це зробити через додаток, і якщо так, чи зручно там обрати клініку, чи не краще одразу дзвонити? Як воно працює на практиці, в реальних випадках?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 15:05

Одразу скажу, я користувався таким сервісом у стилі неострахового медичного забезпечення, де все працює через додаток. Можу рекомендувати звернутися і спробувати, дуже зручно протестувати медичне страхування lilo https://getlilo.com/test-drive/ як формат оформлення та управління здоров’ям, особисто оформлював підписку онлайн, потім був чекап у зручний час, лікар створив план, записи йдуть через app без зайвих дзвінків. Якщо потрібно швидко отримати доступ, пройти аналізи чи знайти потрібну клініку через додаток це реально. Особисто мене вразило, що вся історія справ зберігається, є нагадування, є червона кнопка виклику швидкої, і можна справді відчувати, що хтось дивиться за твоїм здоров’ям у сучасному форматі. Раджу спробувати для зручності і впевненості в тому, що все працює, як слід.

Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Выбор свадебной темы и стиля