Шукаю крем для обличчя

Какой стиль вы выбрали для своей свадьбы? Какая тема и элементы вас вдохновили? Это классическая свадьба или безбашенная вечеринка?

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Шукаю крем для обличчя

Сообщение zina900204 » Вчера, 20:18

Моя шкіра чутлива до нових продуктів, тому шукаю крем для обличчя, який би надав зволоження, але не викликав роздратування чи алергічних реакцій. Хочу знайти щось гіпоалергенне, щоб бути впевненою в безпеці продукту. Який крем вибрати для чутливої шкіри?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Шукаю крем для обличчя

Сообщение Kopatuch » Вчера, 20:19

Для чутливої шкіри краще обирати креми, що не містять ароматизаторів і агресивних хімічних компонентів. Креми з натуральними інгредієнтами, такими як термальна вода, екстракти рослин або вітаміни, будуть гарним варіантом. Важливо, щоб крем був без консервантів і синтетичних барвників. Для чутливої шкіри краще вибирати гіпоалергенні варіанти.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 20:19

Якщо ти шукаєш продукт для чутливої шкіри, варто звернути увагу на креми, що містять заспокійливі інгредієнти, такі як алое вера чи календула. Вони не тільки зволожують, але й зменшують почервоніння та дратівливість шкіри. І звісно, важливо, щоб продукт був без ароматизаторів і спирту, які можуть подразнювати чутливу шкіру.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 20:20

zina900204 писал(а):Якщо ти шукаєш продукт для чутливої шкіри, варто звернути увагу на креми, що містять заспокійливі інгредієнти, такі як алое вера чи календула. Вони не тільки зволожують, але й зменшують почервоніння та дратівливість шкіри. І звісно, важливо, щоб продукт був без ароматизаторів і спирту, які можуть подразнювати чутливу шкіру.

Я б порекомендувала спробувати креми La Roche-Posay, які я замовляла через маудау https://maudau.com.ua/category/kremy-dl ... oche-posay це ідеальний вибір для чутливої шкіри.
Креми цієї марки мають гіпоалергенний склад і не викликають подразнень. Я використовувала їх, і вони чудово зволожують і заспокоюють шкіру, особливо коли вона схильна до реакцій. Креми La Roche-Posay швидко вбираються, не залишають жирного блиску і добре захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Я завжди задоволена покупками з цього магазину, адже це зручний і надійний сайт для покупки косметики з швидкою доставкою.
Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Выбор свадебной темы и стиля