Пластична хірургія

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Пластична хірургія

Сообщение Vika_ » 02 июн 2025, 20:59

Я довго шукала надійно пластичного хірурга, якому можна довірити свою зовнішність, і Олександр Чорномиз став справжнім відкриттям для мене. Він професіонал високого рівня, який не тільки має великий досвід, а й дуже уважний до побажань пацієнтів. Мені сподобалось, що під час консультації він детально роз’яснює всі етапи операції, відповідає на всі запитання, що допомагає почуватися впевнено та спокійно. Я робила у нього кілька процедур , і результат перевершив всі мої очікування. Я отримала швидке відновлення, мінімальні рубці та природний вигляд. Тож рекомендую всім, кому потрібен надійний пластичний хірург в Києві , звертатися саме до Олександра, ви точно залишитесь задоволені його роботою та своїм новим зовнішнім виглядом.
Vika_
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.

Вернуться в Дневник невесты