Послуги клінінгу по Києву та області

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Послуги клінінгу по Києву та області

Сообщение Kopatuch » 04 июн 2025, 15:11

Хочу поділитися своїм досвідом користування послугами клінінгової компанії Crystal Home Service https://crystal-home-service.com/ . Вперше звернулась до них після капітального ремонту квартири, коли самостійно впоратись із пилом, брудом і будівельними залишками просто не було сил. Знайшла сайт компанії - і вже через декілька годин після запиту зі мною зв'язався менеджер. Дуже приємне враження справив сервіс: все чітко, ввічливо, без нав'язування зайвих послуг. Домовились про зручний для мене день, приїхала бригада з професійним обладнанням та засобами. І, чесно кажучи, результат мене вразив — все блищало, не залишилося жодного сліду від пилу чи плям на плитці, меблі були очищені дбайливо, а санвузол виглядав як новий.

Після цього вже кілька разів замовляла у них регулярне прибирання раз на тиждень. Дуже подобається, що приїжджають вчасно, нічого не ламають і не пошкоджують, а найголовніше — не доводиться переплачувати за кожну дрібницю. Також знаю, що вони надають послуги не тільки для квартир, а й для офісів, будинків, можуть робити хімчистку м’яких меблів, миття вікон, генеральне прибирання тощо. Особливо корисно для тих, хто живе за межами міста — компанія обслуговує не лише Київ, а й область.
Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты