Чому кокакола така популярна?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Чому кокакола така популярна?

Сообщение Kopatuch » Вчера, 20:21

От нещодавно сидів у гуртожитку з друзями, і в нас виникла ціла дискусія: чому саме Coca-Cola залишається такою популярною серед молоді, навіть якщо зараз повно різних солодких газованих вод? Ми пробували й локальні напої, і імпортні, але все одно більшість повертається до класичної Коли. Мене цікавить: це справа смаку, звички, бренду чи, можливо, ще якихось факторів, про які ми не замислюємось?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Чому кокакола така популярна?

Сообщение zina900204 » Вчера, 20:21

Я вважаю, що тут працює кілька моментів одночасно. По-перше, Coca-Cola має унікальний, впізнаваний смак, який не плутається ні з чим. По-друге, цей бренд завжди асоціюється з позитивом: реклама, новорічні вантажівки, вечірки. Ну і ще важливий фактор — зручність. Напій є всюди: у магазинах, кіосках, кафе. Це такий собі універсальний варіант, який завжди “під рукою”.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 20:21

О, ти правий про атмосферу. Мені теж здається, що Coca-Cola – це не тільки про напій, а й про настрій. Уяви: сидиш на пікніку, дістаєш холодну банку, відкриваєш, і цей звук газу одразу створює відчуття свята. Але є одне “але” — іноді в магазинах немає потрібного формату чи упаковки.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 20:22

Знаєш, для цього я вже давно знайшов рішення. Якщо хочеш бути впевненим, що улюблена Coca-Cola завжди буде під рукою в будь-якій формі — від баночок 0,33 до великих пляшок 2 літри — рекомендую купувати онлайн. Дуже зручно робити замовлення на сайті Maudau, де є спеціальний розділ з Coca-Cola https://maudau.com.ua/category/solodka-voda/product_brand=coca-cola Там представлений широкий вибір, включно з класикою, Zero чи Light. Перевага ще й у тому, що не треба тягати важкі пляшки з супермаркету — доставлять прямо додому або в офіс. Часто діють акції та знижки, тому можна заощадити, якщо купуєш про запас. Я вже кілька разів замовляв на Maudau і жодного разу не пожалкував: швидко, якісно й зручно. Думаю, тобі як студенту це теж зекономить і час, і сили.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты