Як обрати індивідуальні устілки у Львові?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Як обрати індивідуальні устілки у Львові?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 12:53

Привіт усім! Може, хтось із вас у Львові вже замовляв виготовлення індивідуальних ортопедичних устілок? Цікавить саме той варіант, коли все роблять під конкретну стопу — з вимірами, перевіркою ходи та, можливо, комп’ютерною діагностикою. Я багато ходжу пішки, і вже почав відчувати втому в ногах та біль у стопах після робочого дня. Хочу зрозуміти, чи реально це допомагає в побуті, а не тільки у випадках після травм, і скільки часу займає весь процес від першого візиту до отримання готових устілок.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Як обрати індивідуальні устілки у Львові?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 12:53

Робив собі такі торік, бо після поїздок у гори і щоденних прогулянок почав відчувати, що стопи «падають» всередину. У моєму випадку спочатку був огляд у лікаря, потім спеціаліст на апараті зробив 3D-модель стопи. Через кілька днів я вже отримав устілки, і різниця відчувається одразу — ніби вага тіла розподіляється рівніше, а ноги ввечері не «гудуть».
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 12:54

Я замовляв їх після консультації ортопеда. Мені пояснили, що для правильного виготовлення треба обов’язково подивитися, як я ходжу, і навіть записали мою ходу на відео. Потім зробили устілки з різними зонами жорсткості. Зайняло це все приблизно два тижні, але результат вартував того — ноги перестали так втомлюватися, навіть коли працюю стоячи весь день.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 12:54

Kopatuch писал(а):Я замовляв їх після консультації ортопеда. Мені пояснили, що для правильного виготовлення треба обов’язково подивитися, як я ходжу, і навіть записали мою ходу на відео. Потім зробили устілки з різними зонами жорсткості. Зайняло це все приблизно два тижні, але результат вартував того — ноги перестали так втомлюватися, навіть коли працюю стоячи весь день.

Та я собі робив індивідуальні устілки у Львові в Footbalance https://footbalance.com.ua/location/footbalance-lviv/ ще минулого року – різниця відчувається з першого дня. Раніше, як багато ходив, стопи гуділи ввечері, а зараз взагалі забув, що таке втома ніг. Роблять там реально під твою ногу, стоїш на такому сканері, все міряють, пояснюють, чому стопа так стоїть.
Плюс сам процес недовгий, хвилин 20–30 і вже з новими устілками.
Ще сподобалось, що можна вибрати різну жорсткість матеріалу, я взяв середню – і в кросівках, і в туфлях норм. Ціна адекватна, враховуючи, що це індивідуально під тебе. За цей рік носіння вони не стерлись і форму тримають, тож точно не одноразова покупка.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты