Де краще брати рідини для пода онлайн?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Де краще брати рідини для пода онлайн?

Сообщение Kopatuch » Вчера, 14:28

Всім привіт! Підкажіть, де краще брати рідини для пода онлайн? Зараз на сайтах купа всього, але боюся натрапити на неякісний товар. Чув, що підробки часто мають різкий смак і навіть можуть викликати неприємні відчуття. Як ви перевіряєте, що рідина нормальна? І які смаки для старту більш універсальні?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Де краще брати рідини для пода онлайн?

Сообщение zina900204 » Вчера, 14:29

Я теж колись натрапив на "лівий" товар. Замовив за дешевшою ціною, і це було фіаско: смак — жахливий, ніби мило париш, і ще горло дерло. Після того більше не ризикував і вирішив брати тільки там, де є гарантія та відгуки. Зараз вже більш впевнений, бо знаю, на що дивитися.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 14:29

У мене трохи інший досвід: я беру різні смаки на пробу, щоб не звикати до одного. Фруктові реально рятують, коли хочеться чогось легкого, а тютюнові — коли потрібна "серйозніша" тяга. Важливо ще дивитися на дату виробництва, бо прострочені рідини можуть втратити смак або навіть зіпсувати картридж.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 14:30

Kopatuch писал(а):У мене трохи інший досвід: я беру різні смаки на пробу, щоб не звикати до одного. Фруктові реально рятують, коли хочеться чогось легкого, а тютюнові — коли потрібна "серйозніша" тяга. Важливо ще дивитися на дату виробництва, бо прострочені рідини можуть втратити смак або навіть зіпсувати картридж.

Я вже більше року замовляю рідину для пода https://bambuk.org/liquid-pod/ тільки в магазині BAMBUK, і це для мене оптимальний варіант. Там завжди свіжа продукція, є детальні описи й характеристики, включно з датами виробництва. Що круто — консультанти можуть підказати, які смаки краще взяти на перший раз, щоб не розчаруватися.
Доставка швидка, все приїжджає у цілості. Мені подобається, що у них постійно з’являються новинки, і можна першими протестувати щось нове. Реально відчуваєш, що це не просто магазин, а сервіс, який піклується про клієнтів.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты