Чим здивувати коханого на вечерю?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Чим здивувати коханого на вечерю?

Сообщение Kopatuch » 24 окт 2025, 14:09

Чим здивувати коханого на вечерю? Що ви зазвичай готуєте, я просто не дуже вмію готувати, і зовсім немає фантазії. Так можна залізти в інтернет і знайти там рецепт, але коли ти відкриваєш тобі показує типу - :sh_ok: Брамборак, Діфлопе, Тартифлет та :ps_ih: бляха я навіть половини інгредієнтів не знаю що то таке, а як його готувати поготів.
Дайте нормального рецепту :ki_ss:
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Чим здивувати коханого на вечерю?

Сообщение zina900204 » Вчера, 21:01

Kopatuch писал(а):Чим здивувати коханого на вечерю? Що ви зазвичай готуєте, я просто не дуже вмію готувати, і зовсім немає фантазії. Так можна залізти в інтернет і знайти там рецепт, але коли ти відкриваєш тобі показує типу - :sh_ok: Брамборак, Діфлопе, Тартифлет та :ps_ih: бляха я навіть половини інгредієнтів не знаю що то таке, а як його готувати поготів.
Дайте нормального рецепту :ki_ss:

Насправді, щоб здивувати коханого, не обов'язково готувати щось космічне. Головне — це якість інгредієнтів і простота приготування. Нічого не створює таку атмосферу свята і затишку, як ідеально приготований стейк! Це виглядає ефектно, а готувати його реально просто.

Спробуй приготувати стейк Рібай. Його секрет у мінімумі спецій і правильній температурі. Тобі потрібні лише сіль, перець і якісне м'ясо.

Підготовка: За годину до готування дістань м'ясо з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури. Посоли і поперчи його.

Смаження: Добре розігрій сковорідку (краще чавунну) з невеликою кількістю олії. Смаж Рібай по 3–4 хвилини з кожного боку для середнього просмажування.

Відпочинок: Це найважливіше! Зніми стейк і дай йому "відпочити" на тарілці 5 хвилин під фольгою. Так соки рівномірно розподіляться.

Якщо ти шукаєш дійсно якісне м'ясо, раджу подивитися стейки Рібай https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-ribay/ у магазині "М'ясторія". Вони пропонують чудову сиру продукцію, і якість м'яса тут вирішує половину успіху. Подавай стейк із простим гарніром — наприклад, овочами гриль чи свіжим салатом. Повір, коханий буде вражений!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты