Де зараз реально варто замовляти товари для дорослих?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Де зараз реально варто замовляти товари для дорослих?

Сообщение стоунер » Сегодня, 05:57

Де зараз реально варто замовляти товари для дорослих, якщо важливі не тільки ціни, а й сервіс, підхід до клієнта та анонімність. Хочеться уникнути неприємних ситуацій і зробити покупку без зайвих переживань. Буду вдячний за розгорнуту відповідь з особистого досвіду.
стоунер
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.05.1994

Re: Де зараз реально варто замовляти товари для дорослих?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 05:58

Мій досвід із Сексшоп Sex is Good в Харкові https://sexgood.com.ua/uk/magazin-harkiv/ виявився максимально комфортним. Я не очікував нічого особливого, але був приємно здивований рівнем організації. Усе чітко: від оформлення замовлення до отримання посилки. Ніхто не телефонує без потреби, не ставить незручних запитань. Доставка акуратна, упаковка без написів, товар всередині захищений. Якість приємна, відчувається, що магазин відбирає продукцію, а не продає все підряд. Після такого досвіду з’являється довіра, а це рідкість.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты