Де в Миколаєві можна пройти процедуру плазмоліфтингу?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Де в Миколаєві можна пройти процедуру плазмоліфтингу?

Сообщение zina900204 » Вчера, 22:17

Привіт! Мене цікавить, де в Миколаєві можна пройти процедуру плазмоліфтингу. Я чую, що це досить ефективний спосіб покращити стан шкіри, зокрема для омолодження та зменшення зморшок. Чи є у когось досвід? Як проходила процедура? Які результати? І найголовніше, чи є в Миколаєві перевірені клініки, куди можна звернутись?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Де в Миколаєві можна пройти процедуру плазмоліфтингу?

Сообщение Kopatuch » Вчера, 22:18

Я недавно проходив плазмоліфтинг в Миколаєві, і результат мене дійсно вразив. Спочатку була невелика болючість, але це абсолютно нормально, коли працюють з вашою кров’ю. Через кілька днів шкіра стала більш пружною, а зморшки виглядали менш вираженими. Я робив процедуру в клініці, де спеціалізуються на косметології, і був дуже задоволений, тому можу порекомендувати перевірену клініку. Що важливо — обов’язково звертайтесь тільки до лікарів, які мають відповідну кваліфікацію, і до клінік, які використовують сертифіковані препарати.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 22:18

Процедуру плазмоліфтингу я робив рік тому для омолодження шкіри обличчя. Після декількох сеансів помітно покращився колір шкіри, а зморшки стали менш помітними. Процес не важкий, але після нього можуть бути невеликі набряки. Щодо клінік у Миколаєві — рекомендую вибирати місця, де є хороший досвід роботи з такою процедурою. Я проходив лікування в одній із клінік, де лікарі були дуже уважні і ретельно пояснили всі етапи. Плазмоліфтинг справді працює, але щоб отримати максимальний ефект, потрібно пройти курс.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 22:18

zina900204 писал(а):Процедуру плазмоліфтингу я робив рік тому для омолодження шкіри обличчя. Після декількох сеансів помітно покращився колір шкіри, а зморшки стали менш помітними. Процес не важкий, але після нього можуть бути невеликі набряки. Щодо клінік у Миколаєві — рекомендую вибирати місця, де є хороший досвід роботи з такою процедурою. Я проходив лікування в одній із клінік, де лікарі були дуже уважні і ретельно пояснили всі етапи. Плазмоліфтинг справді працює, але щоб отримати максимальний ефект, потрібно пройти курс.

Привіт! Я недавно проходив плазмоліфтинг миколаїв, плазмоліфтинг https://avicenna-medical.com.ua/likuval ... molifting/ у Миколаєві і можу поділитися своїм досвідом. Після довгих пошуків, я вибрав клініку "Авіценна Медікал", і в підсумку залишився дуже задоволений. Процедура пройшла безболісно, а результат реально перевершив очікування. Обличчя стало більш свіжим, шкіра підтягнулася, а легкі зморшки навколо очей значно розгладились.
Я особисто робив плазмоліфтинг для покращення стану шкіри, і ефект був помітний вже після кількох сеансів. Обличчя виглядає більш молодо, якось свіже, щоразу видно, що шкіра стала еластичнішою і більш пружною. Тут дуже уважні спеціалісти, перед процедурою все детально пояснили, розповіли, що буде відбуватись і яких результатів можна очікувати. До того ж, вони працюють на сучасному обладнанні, а стерильність на найвищому рівні. Якщо ти думаєш, чи варто пробувати плазмоліфтинг, можу сміливо порекомендувати цю клініку. Для себе я не знайшов кращого місця в Миколаєві для таких процедур.
Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты