Корейські бренди косметики

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Корейські бренди косметики

Сообщение Vika_ » Сегодня, 02:12

Раніше я часто замовляла корейські маски та креми через різні онлайн-платформи, але переважно отримувала підробки або косметику сумнівної якості. Тож шукаючи магазин, де представлена дійсно натуральна косметика я витратила купу часу, але мені все-таки пощастило знайти надійний варіант. Серед великої кількості магазинів найбільше сподобались пропозиції у Same Pro, де представлена натуральна косметика , яка реально працює і підходить для моєї чутливої шкіри. Я пробувала кілька продуктів: тонер з екстрактом центелли, сироватку для обличчя та крем для зволоження. Результат помітний уже після тижня використання — шкіра стала більш пружною, зменшилися почервоніння, а обличчя виглядає здоровим і свіжим. Крім того, персонал охоче відповідав на мої запитання щодо складу та способу використання продуктів, що дуже допомогло, бо я завжди обережно ставлюся до нових косметичних засобів.
Vika_
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.

Вернуться в Дневник невесты