Вибір підвіски вигляді хрестика - який магазин порадите?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Вибір підвіски вигляді хрестика - який магазин порадите?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 09:14

Я хочу купити підвіску у вигляді хрестика, але не знаю, який магазин із прикрасами вибрати. Чи можете порекомендувати щось із останніх своїх знахідок? Цікавлять срібні прикраси з камінням, не найдорожчі, можливо з позолотою.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Вибір підвіски вигляді хрестика - який магазин порадите?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 09:15

Підвіска-хрестик справді має низку переваг, завдяки яким вона так затребувана. Срібло поєднує в собі міцність та естетичну привабливість: його холодний, нейтральний відтінок робить такі підвіски універсальними та сучасними. Візуально метал виглядає строго та елегантно, що особливо актуально для прикрас.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 09:16

Срібні підвіски відрізняються стійкістю? Чула, що вони не темніють з часом, особливо при якісній обробці, і зберігають презентабельний вигляд навіть при щоденному використанні, це правда? Чи можна їх полірувати та оновлювати покриття, щоб зберегти свіжість виробу протягом багатьох років?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 09:17

Якщо ви шукаєте конкретну модель, то можу порадити срібні хрестики https://sribnakraina.ua/ua/podveski/krestiki/ від інтернет-магазину Срібна Країна. Вироби виконані зі срібла, прикрашені кристалами і мають оригінальний дизайн. Перевагами є гарна якість виготовлення, унікальний зовнішній вигляд і доступна ціна.
Прикраси підійдуть для всіх бз виключень. Колір срібла добре поєднується з іншими металами та будь-яким одягом. Важливо, щоб підвіска не була надто масивна, тоді вона стане зручною прикрасою на щодень. У вас є можливість придбати срібний кулон чи підвіску з доставкою.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты