zina900204 писал(а):Варшава-Київ це досить довгий маршрут, тому я завжди обираю компанії з хорошими відгуками, які гарантують комфорт і безпеку на шляху. Важливо, щоб була можливість вибрати зручний час виїзду і не було затримок. Якщо у вас є додатковий багаж або ви подорожуєте з дітьми, обов'язково уточнюйте, чи є в наявності дитячі крісла та місце для багажу. Це дуже допомагає зробити поїздку більш зручною.
Я користувався ВІП трансфером Варшава Київ
https://stransfer.com.ua/uk/populyarni-napryamky/kyyiv/varshava-kyyiv/ від цієї компанії, і можу сміливо порекомендувати їх. У них дуже зручний сервіс: фіксована ціна, і ти точно знаєш, скільки заплатиш без жодних сюрпризів. Автомобілі у них комфортні та нові, що дуже важливо для довгих поїздок.
Водії професіонали, я відчув себе в безпеці. Що мені сподобалося, так це те, що вони пропонують прямий маршрут без пересадок, що значно економить час. Ще й є можливість вибрати зручний час виїзду, що для мене було дуже важливо. Якщо вам потрібен надійний та комфортний трансфер, я б рекомендував звертатися до них.