belangrijker om de tieners en nieuwe hulp te onderzoeken

Для невест, которые любят хэндмейд. Добавляйте различные инструкции и фото по созданию красивых вещиц для свадьбы и советы по украшению зала своими руками

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

belangrijker om de tieners en nieuwe hulp te onderzoeken

Сообщение alookewe » 30 июл 2018, 09:59

Oekraïne versterkte vervolgens zijn verdediging en heropende de opening met dubbele cijfers. Sectie op het einde Zhaotai buitenissig raakte twee driepunters, en geleidelijk uit het nike cortez zwart potentieel van de Chinese mannen basketbal team gestraald punten verschil na golf van aanvallen climax 11-2 teruggebracht tot 1 minuut, eindigde drie Chinese mannen basketbal team 51-52 achter Oekraïne.
In het laatste kwartaal begonnen de twee teams te patsteren en de score steeg afwisselend. Abdulla salade hout voelt warm, zelfs stemmen met een penalty scoorde 5 punten, Zhaotai buiten derde weer, de Chinese mannen basketbalteam multi-bloeiende offensief golf spel golf van 10-2, in vier klok wanneer meer dan 2 minuten links De score werd ingehaald tot 69-62. Oekraïense Festival op het einde weer te dwingen en punten verschil werd teruggebracht tot drie punten, het Chinese team aan de verdediging van de tegenstander, gevolgd door low-level fouten te versterken, na Wang Zhelin bestempeld als 2 + 1 in de vier 12.8 seconden gelaten had, om het team te helpen opende fila sneakers wit de score verschil 6 punten. Oekraïne ook uitgebreid eindsectie waanzinnige tegenaanval continue riffling, maar op het einde nog steeds de druk van de Chinese mannen basketbal team naar 72-70 te winnen overwinning op Oekraïne te weerstaan, won twee rechte deze warm-up match.
De vierlandenmatch van Kunshan ging op de tweede speeldag in.Het Chinese herenbasketbalteam ontmoette het Oekraïense team Zhou Qi en Ding Yanyu bleven de wedstrijd missen vanwege een blessure. In deze wedstrijd bleef Abu Salamu met hoge scores schijnen en scoorde 16 punten en 5 rebounds.Zhao Rui droeg 14 punten bij .. Uiteindelijk versloeg het Chinese basketbalteam de Oekraïne met een 72-70 overwinning en won de winnende reeks van twee wedstrijden van de warm-up wedstrijd. .
Deze keer in de Verenigde Staten is Barcelona, ​​naast commerciële activiteiten, belangrijker om de tieners en nieuwe hulp te onderzoeken via de International Champions Cup-competitie. Hun warming-up tegenstanders zijn Tottenham, Rome en AC Milan.
Voor de start van de wedstrijd met Tottenham kondigde nike schoenen outlet Barcelona de teamlijst aan. Aangezien er veel B-spelers uitgaan met het team en spelers die vorig seizoen zijn verhuurd, moeten ze tijdelijk een aantal van de hoofdspelers bezetten.
alookewe
 
Сообщения: 3
Зарегистрирован: 30 июл 2018, 09:52
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.
Дата свадьбы: 11.02.1990

Вернуться в Свадьба своими руками

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron