Порадьте гарну каву

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Порадьте гарну каву

Сообщение Kopatuch » 20 июн 2024, 19:39

Придбали кавоварку і тепер шукаємо яку каву краще придбати.
Чула багато хорошого про каву в зернах Gemini. Можливо, хтось із вас вже пробував її і може порадити, де краще придбати цю каву, щоб було недорого і був гарний вибір? Я поки що не дуже розбираюся у всіх цих нюансах, тому буду дуже вдячна за всі ваші рекомендації.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Порадьте гарну каву

Сообщение zina900204 » 20 июн 2024, 19:42

Ну тут треба визначитися, який смак кави вам потрібен. Тобто, що любите з кислинкою чи без. Є арабіка і робуста, ось тут і треба вибирати між ними. Ще звичайно важлива і ціна, я купую зазвичай пару кілограмів кави в зернах і мені надовго вистачає. Люблю каву пити вранці, теж заварюю її в кавомашині.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 20 июн 2024, 19:44

Тепер вибиратиму каву за вашою порадою. А ось зерна якої прожарювання купувати? І ще порадьте, де вибір по каві, в якому магазині. Живу в передмісті й звичайно мені зручніше замовляти продукти онлайн.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 20 июн 2024, 19:47

Дійсно магазинів де можна замовляти продукти і товари онлайн багато. Один з таких магазинів - це Maudau. Вони пропонують широкий вибір кави в зернах, включаючи бренд Gemini ось тут https://maudau.com.ua/category/kava/product_brand=gemini можна подивитись у каталозі. Особисто я вже кілька разів купував у них каву і завжди залишалась задоволеною. Вибір дуже великий, можна знайти як популярні сорти, так і ексклюзивні варіанти.
До того ж у них часто бувають акції та знижки, що дозволяє придбати якісну каву за привабливою ціною. Ще один плюс - зручна доставка, яка завжди швидка, можна вибрати зручну пошту, мені подобається Нова пошта. Рекомендую спробувати та придбати каву в цьому магазині, особливо якщо ви любите експериментувати з різними смаками та ароматами.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Вопросы и ответы