Декоративний зелений паркан зі штучної хвої

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Декоративний зелений паркан зі штучної хвої

Сообщение xkristinaxbond » 25 июл 2025, 14:05

Всім привіт! Думаю придбати паркан зі штучної хвої на дачну ділянку. Тільки бачу, що мало хто його встановлює. Як ви думаєте, варто чи ні? Наскільки його вистачає, може через якийсь час він приходить в непридатність?
xkristinaxbond
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.01.1988

Re: Декоративний зелений паркан зі штучної хвої

Сообщение TanyaLi » 25 июл 2025, 17:04

Привіт, я встановила собі декоративний зелений паркан зі штучної хвої в Хмельницькому і не шкодую. Другий рік ось уже стоїть і радує моє око. Спочатку у мене були насаджені туї, хотіла зробити живопліт. Але, вони так повільно ростуть і при цьому за ними потрібно доглядати. А якщо ще й зима з поганими погодними умовами, то будуть і втрати в рослинах. Мені набридло, і я купила декоративний паркан. Виглядає як справжній, але при цьому він не вимагає догляду і коштує не так дорого. Якщо ви хочете його зробити у себе на ділянці, то я вам раджу поставити. Ви точно не пошкодуєте про свій вибір. Впевнена, що вам сподобається такий паркан зі штучної хвої.
TanyaLi
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.04.2010

Вернуться в Вопросы и ответы