Kopatuch писал(а):Я особисто не купував Baileys онлайн, але чув від знайомих, що деякі спеціалізовані алкогольні сайти реально надійні, і у них іноді навіть акції бувають. Прочитав декілька відгуків, де люди зазначали, що на одних майданчиках ціни нормальні, але доставка може затягнутися. Тобто досвід різний, і важливо перед замовленням перевіряти відгуки та рейтинг магазину.
Можу поділитися своїм досвідом – я вже декілька разів замовляв Baileys
https://maudau.com.ua/category/likery-i ... nd=baileys на цьому сайті, і залишився повністю задоволений. Вони пропонують широкий вибір лікерів: класичний, шоколадний, з карамеллю та іншими смаковими варіантами. Замовлення оформив легко, доставка була швидкою, упаковка надійна, нічого не розбилося.
Крім того, підтримка клієнтів дуже ввічлива і готова допомогти з будь-яким питанням. Мені сподобалося, що можна поєднати замовлення з іншими напоями, і вони реально намагаються задовольнити унікальні потреби кожного покупця. Тому, якщо ти шукаєш оригінальні та смачні лікери Baileys з гарантією якості – я сміливо можу радити звертатися саме в Маудау.