Хочу жити в котеджному містечку

В данном разделе вы можете найти объявления о конкурсах, промо-акциях, устраиваемых онлайн-журналом "Свадьба своими руками" и его партнерами

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Хочу жити в котеджному містечку

Сообщение Kopatuch » Вчера, 21:37

Хочу жити в котеджному містечку десь в Київській області. Ми декілька разів проїжджали мимо таких, як же ж там гарно. Підкажіть як обрати хороше містечко, де можна придбати собі будиночок?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Хочу жити в котеджному містечку

Сообщение zina900204 » Сегодня, 14:56

Kopatuch писал(а):Хочу жити в котеджному містечку десь в Київській області. Ми декілька разів проїжджали мимо таких, як же ж там гарно. Підкажіть як обрати хороше містечко, де можна придбати собі будиночок?

Як на мене, то котеджні містечка мають свій особливий шарм, і життя там — це зовсім інший рівень комфорту. Вибір такого місця — це дуже відповідальний крок, адже тут важливо врахувати багато нюансів, окрім самої краси. Раджу звернути увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на інфраструктуру: наскільки далеко знаходяться магазини, школи, дитячі садки? Чи є у містечка власна територія, що охороняється, і чи якісні комунікації? Дуже важливо, щоб усі системи працювали без перебоїв.

Також зверни увагу на тип забудови та кількість сусідів — чи буде тобі комфортно, якщо поруч багато людей? Ще один важливий момент — це транспортна доступність. Перевір, скільки часу займає дорога до Києва у години пік, щоб потім не стояти годинами в заторах. Надійніше звернутися до фахівців, які знають ринок і допоможуть знайти ідеальний варіант. Наприклад, в агентстві нерухомості Маяк є багато інформації, а ще вони зробили огляд, де можна подивитися https://mayak.kiev.ua/news/top-15-kotedzhnikh-mistechok-u-kiyivskii-oblasti тут зібрані 15 найкращих котеджних містечок. Це точно допоможе тобі зорієнтуватися у виборі.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Конкурсы, промо-акции и объявления