Покажіть вашу святиню

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Покажіть вашу святиню

Сообщение Kopatuch » 24 окт 2025, 14:15

Мені завжди було цікаво, а як виглядає спальня у когось.. :-) ні не подумайте про те що я кочу побачити що там відбувається, мені цікавий саме дизайн того місця де ви знімаєте з себе всі маски, косметику, одяг і постаєте отак як ви є, де ви насолоджуєтесь собою і своїм життям. Хто живе у багатоповерхівці розуміє що по стояку ідуть квартири з однаковим плануванням. І колись довелось зайти в декілька сусідських квартир які такі ж самі як у мене.. і ти ніби заходиш у свої двері, але потрапляєш в інший світ.. світ який створила господиня яка там живе, це так цікаво.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Покажіть вашу святиню

Сообщение zina900204 » Сегодня, 00:47

Kopatuch писал(а):Мені завжди було цікаво, а як виглядає спальня у когось.. :-) ні не подумайте про те що я кочу побачити що там відбувається, мені цікавий саме дизайн того місця де ви знімаєте з себе всі маски, косметику, одяг і постаєте отак як ви є, де ви насолоджуєтесь собою і своїм життям. Хто живе у багатоповерхівці розуміє що по стояку ідуть квартири з однаковим плануванням. І колись довелось зайти в декілька сусідських квартир які такі ж самі як у мене.. і ти ніби заходиш у свої двері, але потрапляєш в інший світ.. світ який створила господиня яка там живе, це так цікаво.

Це справді дивовижно, як в однакових "коробках" квартир люди створюють абсолютно різні світи. Спальня — це, мабуть, найбільш особистий простір, де ми скидаємо всю щоденну напругу. У мене в спальні панує мінімалізм і світлі, заспокійливі тони, бо для мене важливо, щоб ніщо не відволікало від відпочинку. Я багато уваги приділяв освітленню — м'яке світло, яке можна регулювати, створює відчуття затишку.

Якщо ти хочеш створити свій унікальний світ, раджу не боятися експериментувати з текстилем — це простий спосіб змінити настрій кімнати. М'які килими, важкі штори, декоративні подушки – вони додають тепла. І, звичайно, головне — це меблі. Вони мають бути не просто красивими, а й якісними та функціональними. Я вважаю, що краще інвестувати в хороший спальний гарнітур, який прослужить роками. Наприклад, багато стильних та якісних варіантів, що поєднують сучасний дизайн і комфорт, можна знайти серед турецьких спалень на сайті https://www.spalnia.com.ua/product-category/spalni/spalni-turciya/ вони пропонують комплекти, які одразу виглядають гармонійно і продумано, що дуже полегшує завдання. Головне — пам'ятай, що твій дизайн має подобатися саме тобі!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты