Чи реально студенту отримати гроші на карту за кілька хвилин

Какой стиль вы выбрали для своей свадьбы? Какая тема и элементы вас вдохновили? Это классическая свадьба или безбашенная вечеринка?

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Чи реально студенту отримати гроші на карту за кілька хвилин

Сообщение Kopatuch » Вчера, 16:37

Чи реально, що студент отримає мікрокредит і гроші на банківську картку буквально за кілька хвилин? Я чув, що деякі сервіси приймають заявку онлайн та дають рішення за 10‑20 хв, але не розумію, чи це підходить саме для студентів, які майже не працюють або не мають стабільного доходу.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Чи реально студенту отримати гроші на карту за кілька хв

Сообщение zina900204 » Вчера, 16:38

Власне, я недавно пробувала таку послугу, взяла мікропозику, коли терміново потрібні були гроші перед екзаменами. Заявка була проста паспорт, ІПН і через кілька хвилин мені сказали, що схвалено, а гроші вже на карті. Так, сума невелика, але це реально виручило в кризовий момент, хоч і довелося враховувати процент.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 16:39

А куди саме ти зверталася, в яку організацію або сервіс? І чи довго тривала верифікація? Я просто боюся, що програма для студентів може вимагати більше документів або мати приховані умови. І чи не було проблем із погашенням, чи доводилось продовжувати термін, чи штрафували?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 16:40

Я зверталася в мікрофінансовий сервіс, і хоча спочатку були сумніви, це виявилося досить зручно. У мене заявка розглядалася швидко, а гроші прийшли на карту без зайвих затримок. У мене був досить обмежений бюджет, тому взяла суму на кілька днів, а потім повернула майже вчасно.
Але я також знаю, що є кредит для студентів на https://moneyveo.ua/uk/--credit-studentu/ там за першого звернення процент може бути дуже низький, якщо потім добре гасити.
Особисто мені ця модель сподобалась більше, ніж просто займатися позиками з друзями або чекати, що хтось допоможе, бо це дозволяє швидко отримати допомогу, коли справді потрібно.

Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Выбор свадебной темы и стиля