Kopatuch писал(а):Власники авто, ану розкажіть но мені яку страховку ви купуєте для своїх авто? Чи обов'язково брати КАСКО? Де ви зазвичай оформляєте поліс?
Обов'язково для всіх — це "автоцивілка" (ОСЦПВ), без неї ніяк. А от КАСКО — це вже за бажанням і можливістю. Я, наприклад, оформлюю КАСКО бо тільки но взяли авто з салону, а такий вид страхування покриває всі ризики, включно з викраденням і твоїми власними помилками на дорозі. Якщо ж авто вже не молоде, то можна обмежитися лише обов'язковим полісом, але це також за бажанням.
Де купую? Однозначно онлайн! Сто років вже не ходжу до офісу страхової. Це і швидше, і дешевше, бо можна одразу порівняти пропозиції від усіх компаній на ринку. Щоб було зручніше і простіше використовую
застосунок hotline finance для страховки телефон завжди під рукою є. Мені це дуже зручно, бо можна за пару хвилин порівняти ціни, обрати надійну компанію і одразу отримати поліс на пошту. Це економить купу грошей і часу, і ти точно не забудеш про закінчення терміну дії поліса.