Kopatuch писал(а):Якщо я купую собі невеличкого грузовичка, їздити планую тільки в сільській місцевості на поле, до сусідів.. і то коли треба. Я все одно маю купувати на нього страховку? Для чого вона мені треба якщо я не збираюся ні в кого врізатися.
Не розумію чому є така думка, якщо ти їздиш рідко і тільки по селу, то можна обійтися без страховки. На жаль, це велика помилка. Навіть якщо ти виїжджаєш на дорогу раз на місяць, обов'язкова автоцивілка потрібна. Закон вимагає, щоб будь-який транспортний засіб, який виїжджає на дороги загального користування, був застрахований, навіть твій невеличкий грузовичок.
Головна річ, яку треба зрозуміти: ця страховка потрібна не для того, щоб захистити твоє авто, а щоб захистити тебе фінансово, якщо ти випадково когось зачепиш. Навіть у сільській місцевості можна ненароком врізатися в чийсь дорогий паркан, чи, не дай Боже, в інше авто. Тоді страхова компанія заплатить за тебе постраждалій стороні, і тобі не доведеться викладати шалену суму зі своєї кишені. Краще мати цю маленьку страховку, ніж потім роками розплачуватися. Ось у цій статті детальніше розповідається про те, чому страхування важливе та як обрати найкращу пропозицію
robosiri.org/strahuvannya-chomu-vono-vazhlive-ta-yak-obrati-najkrashhu-propozicziyu/ обов'язково почитай! Це економить нерви, повір.