zina900204 писал(а):Картриджі для Хрос 5 — це дійсно важливий елемент, і я зрозумів це тільки після того, як почав використовувати дешеві аналоги. Після кількох спроб я зрозумів, що оригінальні картриджі працюють набагато краще. Вони не протікають, і смак рідини залишається стабільним. Після того, як я почав купувати тільки оригінальні картриджі, проблем більше не виникало.
Щодо картриджів для хрос 5
https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso- ... corex-3.0/ я завжди вибираю оригінальну продукцію. Важливо, щоб картриджі не протікали і не впливали на смак рідини. Звичайно, є дешевші варіанти, але я зрозумів, що з ними постійно є проблеми. Я вже давно купую картриджі для Хрос 5 у Bambuk і не мав жодних проблем.
Вони пропонують тільки перевірену продукцію, що дозволяє не переживати за якість. Якість смаку завжди на високому рівні, а доставка завжди вчасно. Що мені ще подобається в цьому вейп-шопі, так це їхня підтримка — якщо виникають якісь питання, вони завжди готові допомогти і порадити. Це важливо, коли мова йде про вейпінг.