Як зручно доїхати з Києва в Кишинів? Які варіанти трансферу

Какой стиль вы выбрали для своей свадьбы? Какая тема и элементы вас вдохновили? Это классическая свадьба или безбашенная вечеринка?

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Як зручно доїхати з Києва в Кишинів? Які варіанти трансферу

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 17:48

Привіт! Шукаю надійний трансфер Київ-Кишинів. Можете порадити компанії, що пропонують зручний сервіс і не обманюють з ціною? Потрібно, щоб усе було заздалегідь узгоджено без прихованих витрат по дорозі. Буду вдячний за поради!
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Як зручно доїхати з Києва в Кишинів? Які варіанти трансф

Сообщение zina900204 » Сегодня, 17:48

З досвіду можу сказати, що вибирати треба компанії з чіткою політикою щодо ціни. Я завжди шукаю тих, хто озвучує вартість одразу і не додає нічого по ходу поїздки. Ще дуже важливо, щоб у компанії був хороший автопарк адже поїздка довга. Мені важливо, щоб машина була комфортною, адже так краще провести кілька годин у дорозі. Я завжди перевіряю досвід водіїв, щоб не переживати за безпеку.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 17:48

Що я зазвичай роблю перед замовленням перевіряю, чи є прямий маршрут без пересадок. Це велика перевага, бо пересідаючи, можна втратити багато часу. Якщо є з ким подорожувати, перевіряю наявність додаткових послуг: дитячі крісла, місце для великого багажу це насправді важливо. І не забудьте запитати про можливість вибору зручного часу виїзду.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 17:49

Kopatuch писал(а):Що я зазвичай роблю перед замовленням перевіряю, чи є прямий маршрут без пересадок. Це велика перевага, бо пересідаючи, можна втратити багато часу. Якщо є з ким подорожувати, перевіряю наявність додаткових послуг: дитячі крісла, місце для великого багажу це насправді важливо. І не забудьте запитати про можливість вибору зручного часу виїзду.

З власного досвіду можу порекомендувати SkyTransfer, якщо потрібен міжнародний трансфер Київ Кишинів https://skytransfer.com.ua/transfer-kyyiv-kysheniv/ сам нещодавно скористався їхніми послугами і залишився задоволений.
У них є фіксована ціна, що дуже зручно ти одразу знаєш, скільки заплатиш, без доплат по ходу поїздки. Автомобілі в ідеальному стані, дуже комфортні. Водії професіонали, з ними поїздка проходить без зайвих турбот. До того ж, є можливість вибору часу виїзду мені це дуже допомогло, адже я міг спланувати поїздку. Взагалі, якщо шукаєте комфорт і надійність, звертайтеся до них.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Выбор свадебной темы и стиля